NanoPruul Taifuun
Tesztelés időpontja:
2017. július 8., Tabasalu (üveges)
Ebből a sörből pohárba kitöltött verziós kép nem készült, mert egy "kerti parti" alkalmával fogyasztottam, ott meg erre épp nem volt lehetőség...
Sebaj, a NanoPruul Taifuun képességeit így is sikerült némileg feltérképezni, kellemesen gyümölcsös sörnek ismertem meg. Típustá tekintve egy New England IPA, belőve a teljesen szabályos 5 %-os alkoholszintet.
A parti alkalmával az egyik tenegrentúli résztvevőtől tanultam valamit, ami nekem teljesen új volt. Biztos mindannyian találkoztatok már keserű uborkával... Egy holt egyszerű módszerrel a keserű íztől könnyedén meg lehet szabadulni: le kell vágni egy kis darabot az uborkának arról a végéről, ahol a szárral érintkezett. Egy kis tál vízbe a levágott darabkát be kell dugni, majd el kell kezdeni körkörösen dörzsölni össze a két vágott felületet, addig, amíg meg nem jelenik egy fehéres trutymó... Ha már elég sok jött belőle, akkor az előbbi tálkában mindkét vágott részt le lehet öblíteni, és lehet folytatni a dörzsölgetést. Mindezt addig kell csinálni, amíg már nem jön több trunyi: az uborka már nem keserű. Nem tudom, hogy mitől működik, de működik...
Fruity New England IPA:)
2017. július 8., Tabasalu (üveges)
Ebből a sörből pohárba kitöltött verziós kép nem készült, mert egy "kerti parti" alkalmával fogyasztottam, ott meg erre épp nem volt lehetőség...
Sebaj, a NanoPruul Taifuun képességeit így is sikerült némileg feltérképezni, kellemesen gyümölcsös sörnek ismertem meg. Típustá tekintve egy New England IPA, belőve a teljesen szabályos 5 %-os alkoholszintet.
A parti alkalmával az egyik tenegrentúli résztvevőtől tanultam valamit, ami nekem teljesen új volt. Biztos mindannyian találkoztatok már keserű uborkával... Egy holt egyszerű módszerrel a keserű íztől könnyedén meg lehet szabadulni: le kell vágni egy kis darabot az uborkának arról a végéről, ahol a szárral érintkezett. Egy kis tál vízbe a levágott darabkát be kell dugni, majd el kell kezdeni körkörösen dörzsölni össze a két vágott felületet, addig, amíg meg nem jelenik egy fehéres trutymó... Ha már elég sok jött belőle, akkor az előbbi tálkában mindkét vágott részt le lehet öblíteni, és lehet folytatni a dörzsölgetést. Mindezt addig kell csinálni, amíg már nem jön több trunyi: az uborka már nem keserű. Nem tudom, hogy mitől működik, de működik...
| Megjelenés | 6 |
| Íz | 7 |
| Aroma és jellegzetességek | 8 |
| Összhatás | 16 |
| Összesen | 37 |
Fruity New England IPA:)
| Appearance (1-10) | 6 |
| Taste (1-10) | 7 |
| Aromas and other characteristics (1-10) | 6 |
| Overall (1-20) | 16 |
| SUM (1-50) | 37 |




Megjegyzések
Megjegyzés küldése