Restoran Härg (Tallinn, Észtország)
Látogatás napja:
2020. október 1.
Nem ez volt az első látogatásom ebben az étteremben, korábban már egy protokollvacsora kapcsán jártam itt, de akkor nem nagyon akartam fotózgatni...
Most is kollégákkal voltam itt egy kicsit kötetlenebb üzemmódban, így megejtettem pár fényképet. Az étlapon van több érdekesség is, amit kipróbáltam volna, de égül engedtem a spanyol csábításnak és paella-t kértem...
Nem kellett volna (igazából Spanyolországban sem nagyon érdemes, csak a helyiek által preferált helyeken...), mert a a paella rizse nem igazán volt megfőzve (fűszerezve se nagyon volt), a chorizo benne pedig kimondottan savanykás volt. Tudom, hogy a chorizo íze alapvetően kicsit savanykás, spanyol zarándokútjaimon és azóta otthon is "néhányszor" már ettem, de ez kicsit más volt, valószínűleg már közel járt a lejárathoz, "de még paellába jó lesz" felkiáltással szerintem belefőzték... A rákok és kagylók legalább finomak voltak...
A Käbliku El Mosaico-t már teszteltem korábban:
Íme a paella:Megjelenés | 6 |
Íz | 7 |
Aroma és jellegzetességek | 8 |
Összhatás | 15 |
Összesen | 36 |
A really complex stout by the Käbliku Pruulikoda (Estonia): plum and exotic fruits...
Appearance (1-10) | 6 |
Taste (1-10) | 7 |
Aromas and other characteristics (1-10) | 8 |
Overall (1-20) | 15 |
SUM (1-50) | 36 |
Megjegyzések
Megjegyzés küldése